Без струја дел од Ѓорче Петров

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Од 09 до 14:30 часот денеска без струја ќе бидат жителите од улиците „Воин Драшкоци“ и „Браќа Галеви“ од општина Ѓорче Петров.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, прекинот е поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...

More Articles Like This