(Видео) Масивен верижен cyдир од 100тина возила во Висконсин

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Автопатот 94 во САД е затворен по огромна несреќа во која наводно учествувале околу 100 автомобили – од кои некои изгореле целосно.

Според локалниот центар за итни случаи, патиштата во областа биле покриени со мраз и лизгави, што можеби е причина за инцидентот.

Latest News

Euro 2024 Schedule Revealed Key Dates and Matches

The UEFA European Championship, commonly known as the Euros, is one of the most prestigious football tournaments in the...

More Articles Like This