(Видео) Професорот Трајковски вели дека во февруари ќе има зголемен број на случаи од Koвид-19

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Зголемен број на случаи на Ковид-19 се очекува во февруари, смета професорот по информатика на универзитетот во Битола, Дејан Трајковски, кој од почетокот на пандемијата прави статистички проценки за текот на болеста.

Тогаш е можно и омикрон сојот во Mакедонија да стане доминантен, иако тоа не значи дека ќе ја зголеми хоспитализацијата.

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...

More Articles Like This