(Видео) Секој понеделник во 20:00 часот „Бетмен велиТ“ ексклузивно на Инфомакс

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Инфомакс започнува со нов проект видео колумна „Бетмен велиТ“ во соработка со Богдан Илиевски.

Емисијата ќе се емитува секој понеделник во 20:00 часот ексклузивно на Фејсбук страницата на Инфомакс.

Премиерното издание на „Бетмен велиТ“ ќе се емитува на 28 јуни (понеделник) во 20:00 часот.

Следете не!

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...

More Articles Like This