(Видео) УРНЕБECHO: Атанас и Тино ги синхронизираат Заев и Мицкоски „пола за нас, пола за пчелите“

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Актерите Тино и Атанас познати по “Златна бубамара на популарноста”, во недела гостуваат во емисијата “Еден на Еден” кај водителот Жаре Димитриоски.

Како задача им падна да ги синхронизираат ликовите на Зоран Заев и Христијан Мицкоски, па погледнете како тоа изгледа:

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...

More Articles Like This