(Во живо) Мицкоски со вонpeдна прес-конференција

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Денеска во 12:00 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи прес-конференција за медиуми.

На истата ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...

More Articles Like This