ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЈА ФАТИ 50 КУБИКА ДРВА: Во пограничната линија кај гостиваско фатени 50 кубини метри нелегално исечени дрва!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Полициската станица за граничен надзор при РЦ-Север, Маздрача, откри нелегално исечено огревно дрво натоварено во 2 товарни моторни возила во атарот на селото Јеловце гостиарско. Се работи за околу 50 метри кубни дрва.

Полицијата, особено граничната во овој регион во последниот период бележи исклучителни резултати!
drva_gostivarsko

drva_gostivarsko2

drva_gostivarsko3

Latest News

Euro 2024 Schedule Revealed Key Dates and Matches

The UEFA European Championship, commonly known as the Euros, is one of the most prestigious football tournaments in the...

More Articles Like This