Гopивaтa co нoви цeни oд пoлнoќ

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе ги соопшти новите цени на нафтените деривати кои ќе важат од полноќ.

Минатата недела цените на бензините се зголемија за 1,5 денари.

Дизелот поскапи за два денари и во моментов се продава по цена од 65 денари за литар.

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...

More Articles Like This