Илија Димовски: Скоро cитe европски дpжaви пoчнaa вakцинaциja, нeмa пoлoшo opгaнизиpaнa Bлaдa oд oвaa

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ смета дека оваа влада треба брзо да падне за да се врати некаков ред.

– Без разлика дали сте за или против вакцините, да кажеме дека многу европски држави, скоро сите, ДА, СКОРО СИТЕ, веќе почнаа со вакцинацијата против Ковид 19.

Македонија нема да почне ниту до март…Која трагедија од неорганизирана држава ја направија…

Да беше другото време, веќе ќе беа вакцинирани медицинските лица и хронично болните, а ќе бевме на почеток од вакцинирање на повозрасните граѓани (според своја воља, секако)…

Станавме дупка на Европа, станавме последно дно…

Нема полошо организирана Влада од оваа…

Жално, ова треба брзо да се сруши за да се врати бар некаков ред…

Без разлика дали сте за или против вакцините, да кажеме дека многу европски држави, скоро сите, ДА, СКОРО СИТЕ, веќе…

Posted by Илија Димовски on Sunday, December 27, 2020

Latest News

Getting Started with the 82 Lottery App A Comprehensive Guide

Have you ever dreamed of winning big in the lottery? With the 82 Lottery App, you can turn that...

More Articles Like This