Криптовалутите во црвено: Голем пад на пазарот на дигитални пари

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Пазарот на криптовалути уште „еден ден по ред“ е во црвено, т.е. и денес бележи пад на пазарната капитализација од цели 5,6 отсто, што во моментов изнесува 2,36 трилиони долари.

Bitcon во изминатите 24 часа, според веб-страницата CoinDesk, изгуби 2,8 отсто од својата вредност и моментално се тргува по 48.043 долари.

Во изминатите 24 часа etereum падна за цели 6,2 отсто, и се приближи до границата од 4.000, т.е. моментално е по цена од точно 4.083 долари.

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...

More Articles Like This