Мачka Hokаутираше друга мачka: Снимката стaHa ХИТ (ВИДЕО)

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Тешко е да се поверува дека мачката може да нокаутира друга мачка, но и тоа се случи.

Оваа ситуација за среќа е снимена од камера, па затоа е објавена на Твитер и не требаше долго за да стане хит.

Јасно се гледа како мачката ја крева шепата и удира друга мачка во главата, по што другата паѓа на грб и останува да лежи на подот неколку секунди.

Потоа станува и заминува, како ништо да не се случило.

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...

More Articles Like This