(Видео) Аеродром гори: Муцунски пред голема победа во Аеродром

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Александар Филиповски, кандидатот на СДСМ за Аеродром изгубил во неговото избирачко место во Аеродром, пренесува Лидер. ВМРО-ДПМНЕ прогласи победа во Аеродром.

Имено членовите на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром на големо веќе ја слават победата на кандидатот Тимчо Муцунски.

Тимчо Муцунски од ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа пред голема победа во Аеродром. Александар Филиповски од СДСМ во неговото избрирачко место во населба Аеродром изгубил со 100 гласа.

Видеото е направено од улиците во Аеродром, погледнете.

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...

More Articles Like This