ОВА ГО НЕМА НИКАДЕ, БРАВО: Пекара во Панчево поради корона вирусот воведе бурекомат, еве како изгледа

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Сопственици на пекара во панчево по прогласување на вонредната состојба, мудро се досетиле и „отвориле“ шалтер за купување бурек преку најминималнен контакт со муштериите или како што многумина го нарекоа -бурекомат.

– Ние ги повикавме мајсторите и направивме шалтер, на едно место се даваат пари и се враќа кусур, а под него постои дел каде се доставува храната. Ова го направивме да ги заштитиме и нашите муштерии и нашите вработени, изјавува сопственичката на пекарата, Светлана Радаковиќ.

Latest News

Euro 2024 Schedule Revealed Key Dates and Matches

The UEFA European Championship, commonly known as the Euros, is one of the most prestigious football tournaments in the...

More Articles Like This