February 7, 2023, 9:54 pm

Порака од Бога: Што навистина означува кога ќе најдете монета на улица?

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Дали сте забележале дека многу почесто наоѓаме монети на улица отколку хартиени пари? Ова не е без причина! Исто така, бројот на пронајдената монета означува нешто.

Наоѓањето пари на улица, дури и ако тоа биде најмалку вредна монета, е поврзано со духовноста. Тоа ви покажува дека сте ценети меѓу жителите на Земјата, но и во духовниот свет. Се верува дека ова е еден од начините на кои се појавуваат ангелите и душите. Наоѓањето паричка може да биде порака што ви ја испратил некој близок што починал – тој ви кажува со паричка дека ве сака и дека вие сте вредни за него.

Но, тоа може да биде и утеха од самиот Бог кој изгледа вели: Не плашете се, не сте сами, јас се грижам за вас.

Која е причината што повеќето луѓе наоѓаат монети, а не хартиени пари? Тоа е затоа што монетите „траат“ подолго од хартијата – ангелите и душите претпочитаат да остават потрајна трага.

Покрај тоа, сјајот на монетата привлекува луѓе. Кинезите веруваат дека наоѓањето пари е знак за среќа, и тоа верување се прошири низ целиот свет. Некои луѓе наоѓаат денар или два монети, па ги оставаат и ги чуваат како талисман.

Има две работи што треба да ги барате кога наоѓате паричка:

1. За што размислувавте во тој момент – тоа може да биде одговор на вашите мисли, она што ви пречи, на вашите дилеми …

2. Дали бројот 1 или бројот 10 е на монетата?

Монета со број 1

Овој број е поврзан со нов почеток. Тоа е знак за нови идеи, но може да укаже и на успех, големи достигнувања и напредок. Ако најдете таква монета, тоа покажува дека ангелите и душите ви кажуваат како ве водат на патот што носи успех и дека останувате позитивни.

Монета со број 10

Овој број претставува будење и е знак дека треба да обрнете внимание на некои работи, да им верувате на вашите инстинкти и да продолжите напред со својата одлука. Исто така, покажува дека имате поддршка од духовниот свет и дека се ќе се реши правилно.

Latest News

Богата агенда:Со кого ќе се сретнат денес Ковачевски и Османи во Софија?

Владата ја објави денешната агенда на Премиерот Ковачевски, министерот за надворешни работи, Бујар Османи и останатиот владин состав. "Вечерва заврши...

More Articles Like This