РКЕ тpeбa дa oдлyчи – ќe имa ли нoвo пocкaпyвање на гopивaта?

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) ќе донесе одлука за цената на горивата.

Минатата недела РКЕ одлучи да нема промена на цените на горивата.

Актуелните цени на нафтените деривати се следни:

Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС – 95 76,50 (денари/литар)

Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС -98 78,50 (денари/литар)

Дизел гориво ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) 68,50 (денари/литар)

Масло за горење Екстра лесно 1 (ЕЛ-1) 68,00 (денари/литар)

Мазут М-1 НС 42,377 (денари/килогра)

Latest News

Getting Started with the 82 Lottery App A Comprehensive Guide

Have you ever dreamed of winning big in the lottery? With the 82 Lottery App, you can turn that...

More Articles Like This