СДСМ ПРИФАТИЛЕ ДА ПРИМАТ 150 ИЛЈАДИ МИГРАНТИ ВО МАКЕДОНИЈА: На Бихаќка се радувале, правеле планови да си ги направат гласачи!

СДСМ одлучиле да прифатат неверојатни 150 илјади мигранти во Република Македонија. Ова го обзнани екс премиерот на Република Македонија, Никола Груевски во своето интервју за Инфомакс. Тој вели дека истото било побарано и од него, но тој категорично го одбил ваквото барање, додавајќи дека ова го пригатиле на Бихаќка, коментирајќи дека истите тие мигранти ќе … Continue reading СДСМ ПРИФАТИЛЕ ДА ПРИМАТ 150 ИЛЈАДИ МИГРАНТИ ВО МАКЕДОНИЈА: На Бихаќка се радувале, правеле планови да си ги направат гласачи!