December 6, 2022, 11:11 am

Тасевски прашува: Дете од девет години ќе го учите како да стави koHдom!? Зошто бе???

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Сашо Тасевски објави документ во кој е наведено дека со воведувањето на сексуалното образование во училиштата децата од четврто одделение ќе треба да стекнат знаење дека постојат различни сексуални ориентации, вештини да ставаат кондом, а од вредностите и ставовите кои треба да ги усвојат е да прифатат дека сексалното оптење може да се базира на различни сексуални ориентации.

Тасевски прашува дали е вистинит документот до кој дошол и ако е ова точно, вели тој, тогаш тоа е вовед во прифаќање на педофилијата.

Ајде ѕуници пејте!
Дали од нашите деца во четврто одделени очекувате да знаат како се става кондом. Ќе вежбате 9 годишни деца да ставаат кондом?
Не стварно. Дете од девет години ќе го учите како да стави кондом!? Зошто бе???
Ќе ги спремате за журки со белгиски и француски дедовци? Лудаци едни!
Дали е ова точно?
Само прашувам.
Оти ако е точно. Тоа е педофилија. Нема поточен збор да го опише ова.

Latest News

Богата агенда:Со кого ќе се сретнат денес Ковачевски и Османи во Софија?

Владата ја објави денешната агенда на Премиерот Ковачевски, министерот за надворешни работи, Бујар Османи и останатиот владин состав. "Вечерва заврши...

More Articles Like This