(Фото) Граѓаните од Бутел нajмнoгy мy вepyвaaт нa Дарко Костовски, кaндидaтoт на ВМРО-ДПМНЕ зa гpaдoнaчaлник нa oпштинaтa

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

“Организацијата за граѓански активизам и независност” која се занимава со анализи, истражувања и граѓански активизам, за сопствени потреби направи теренско истражување поврзано со претстојните локални избори во Република Македонија, кои ќе се одржат на 17-ти октомври 2021-ва година.

Резултатите од анкетата, во делот за Бутел, покажуваат дека во оваа скопска општина најголема доверба ужива кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ, Дарко Костовски.

За него се изјасниле дека ќе гласаат 26.8% од испитаните граѓани.

Зад него е кандидатот на СДСМ, Велимир Смилевски за кој довербата ја дале 23,8% од граѓаните.

Latest News

Getting Started with the 82 Lottery App A Comprehensive Guide

Have you ever dreamed of winning big in the lottery? With the 82 Lottery App, you can turn that...

More Articles Like This