Јакимовски до Заев и Шилегов: Ви пречеа спомениците на Карев, Питу Гули, на Мисирков а поставуваат диносауруси

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Лидерот на ГРОМ Стевче Јакимовски реагира на новиот парк на диносауруси во Зоолошката градина и прави споредба на критиките на тогашната опозиција на поставување на споменици на македонски револуционери.

Заев и Шилегов прават споменици на диносауруси.Кој е овде будала а на кој нозете му мирисаат?Оној што им градеше споменици на Карев, Питу, Гоце, Кузман, Самоил, Карпош, на Асномците, Мисирков, Мајка Тереза, Филип Втори, Воинот на коњ или овие кои градат споменици на мртви животни.

Latest News

Getting Started with the 82 Lottery App A Comprehensive Guide

Have you ever dreamed of winning big in the lottery? With the 82 Lottery App, you can turn that...

More Articles Like This