(Видео) Jaкимовски со aпeл за пomoш: Опожapeни три куќи во Злокуќани, општината спремна да пomогне

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Кога си градоначалничката функција носи и убави но и лоши моменти.

За жал денес сме сведоци на лош момент, опожарени се три куќи во населбата Злокуќани, од кои едната е целосно изгорена.

Благодарение на брзата интервенција на противпожарната екипа спречена е поголема катастрофа.
Куќата во која избувнал пожарот е целосно уништена со целата покуќнина.

Апелирам до граѓаните да помогнат согласно своите можности, а на оштетеното семејство му понудив привремено сместување додека не се санира нивниот дом.

Предупредувам дека доаѓа тешка зима и стравувам дека е можно да се повторат вакви немили настани, па затоа апелирам до сите граѓани да бидат крајно внимателни при користењето на електричната енергија, пишува на Фејсбук градоначалникот на општина Карпош, Стевче Јакимовски.

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...

More Articles Like This