Oбјавен списокот на преживеаните во нecpеќата

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Извори на Алсат во софиската болница информираат за имињата на преживеаните патници од трагедијата во Бугарија, каде што животот го загубија 45 лица.

Список на преживеани лица:

Ш. Н.Салех 36 години

Медина Лутфи 25 години

Лулзим Сулејмани 26 годишен – државјанин на Србија

Ѓила Јашаровска 49 години

Минир Јашаровски 50 години

Ебиб Пајазитовски 49 години

Зулехја Јашаровска 16 години

Овие лица, како што е и претходно објавено, се хоспитализирани во Бугарија и се надвор од животна опасност.

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...

More Articles Like This