заробеници

Азербејџан предаде уште 10 ерменски воени заробеници

Азербејџан предаде уште 10 заробени војници на Ерменија по иницијатива на Европската Унија, соопшти денес Агенцијата за државна безбедност на Баку, пренесува Агенција Анадолија. Во соопштението, Агенцијата наведува дека војниците биле приведени при обид за провокација во пограничниот регион Калбаџар...

Epмeниja и Aзepбejџaн пoчнaa paзмeнa нa зapoбeници

Азербејџан и Ерменија започнаа со размена на затвореници, соопшти денеска азербејџанската државна комисија за воени затвореници и исчезнати лица. „Како резултат на преговорите во присуство на меѓународни организации и под надзор на руските мировници, беше постигнат договор за размена на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...
- Advertisement -spot_img