комерцијална банка

Ванчо Чифлиганец влезе во Комерцијална Банка: Вчера на Makeдонската Берза купил 14,9 отсто од акциите

Адора инженеринг вчера на Македонска берза преку блок трансакција купила 48.837 обични акции на Комерцијална банка со што градежната компанија на Ванчо Чифлиганец сега е сопственик на 14,9 проценти од акциите на најголемата и најмоќната банка во земјава. Сега Адора...

Пokpeната иницијатива пpoтив Народна банка поради забpaната за исплата на дивиденда

Главниот извршен директор на Комерцијална банка, Хари Костов и други акционери во банката, ја оспорија одлуката на Народната банка со која привремено се забрани распределба и исплата на дивиденда на акционерите на банките пред Уставниот суд, пишува Фокус Поднесена е...

Директорите си ја купуваат „Комерцијална банка“ – Xapи Kocтoв испазари 1.000 нови акции

Комерцијална банка АД Скопје преку Македонска берза, извести дека Илија Илоски, главниот оперативен директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, купил 1.000 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје. Вчера од Македонска берза соопштија и...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...
- Advertisement -spot_img