лошо

ДОАЃА ПAHДЕМИЈА ПОЛОША ОД KOPOHA: Бафет – она што следува уште не сме го виделе

Ворен Бафет, американски милијардер и гуру за инвестиции, во неодамнешното интервју за Си-Ен-Би-Си објави дека доаѓа друга пандемија, што може да биде полоша од пандемијата Ковид-19. Тој е убеден дека и покрај фактот што донекаде е надмината пандемијата, светот не...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Getting Started with the 82 Lottery App A Comprehensive Guide

Have you ever dreamed of winning big in the lottery? With the 82 Lottery App, you can turn that...
- Advertisement -spot_img