Луксембург

Премиерот на Луксембург зapaзен со kopонавирусот по самитот на ЕУ

Премиерот на Луксембург, Ксавиер Бетел, ќе се изолира 10 дена откако тестот за коронавирусот покажа дека е позитивен, по враќањето од Самитот на Европската унија. Никој од другите 26 лидери на ЕУ кои присуствуваа на самитот во Брисел во четвртокот...

Заев од Луксембург: Ја продолжуваме и унапредуваме соработката преку конкретни проекти, ЕИБ е наш партнер и поддржувач на нашиот европски пат

Европската инвестициска банка (ЕИБ) ќе продолжи да инвестира во општествениот и економски развој на Република Македонија со поддршка на проектите за побрзо закрепнување на економијата од последиците од пандемијата со КОВИД-19 со посебен фокус на малите и средни...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Getting Started with the 82 Lottery App A Comprehensive Guide

Have you ever dreamed of winning big in the lottery? With the 82 Lottery App, you can turn that...
- Advertisement -spot_img