малиот шенген

Димовски: Maлиoт шeнгeн e гoлeмa бeљa, клyчнитe зeмји члeнки ќe cмeтaaт дeкa нe cмe пoдгoтвeни зa влeз вo EУ

За поранешниот пратеник на ВМРО ДПМНЕ, Илија Димовски, малиот шенген е голема беља. Да беше ова само за економска соработка, никој немаше да има против. Но, во овој случај, Македонија влегува во организација во која ќе се решаваат српско-албанските...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...
- Advertisement -spot_img