October 6, 2022, 9:49 pm

манифест

Македонски манифест: Идентитетот, македонското име, јазик, култура и историја немаат цена

Ппчитувајќи ја одлуката на референдумот од 8 септември 1991 година за „суверена и самостојна држава Македонија“ без додавки и без придавки, која по Устав е задолжителна за сите без исклучок, ПОТВРДУВАЈЌИ ги резултатите од референдумот од 30 септември 2018...

МАКЕДОНСКИ МАНИФЕСТ ПОВИКУВА: Македонскиот народ ДА ГО БЛОКИРА СОБРАНИЕТО

Манифест повикува, македонскиот народ ДА ГО БЛОКИРА СОБРАНИЕТО и да не дозволи на антидржавните елементи да го реализират својот пучиски план Б. ДО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЃОРГЕ ИВАНОВ ДО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ТРАЈКО ВЕЛЈАНОВСКИ ДО МАКЕДОНСКИОТ НАРОД Македонски Манифест предупредува, македонските...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Богата агенда:Со кого ќе се сретнат денес Ковачевски и Османи во Софија?

Владата ја објави денешната агенда на Премиерот Ковачевски, министерот за надворешни работи, Бујар Османи и останатиот владин состав. "Вечерва заврши...
- Advertisement -spot_img