Оштетени штедачи

Голготата на штедачите од Еуростандард банка продолжува: Алберт Муслиу и брат му вкупно ѝ должат на Еуростандард 780.000 евра, се вмешало и oбвинитeлcтвото од...

Во редакцијата на Инфомакс ни пристигна соопштение од оштетените штедачи на ЕСБ кое го пренесуваме во целост: „КРИМИНАЛОТ наречен Еуростандард банка продолжува и за време на стечај Додека вниманието на пошироката јавност во врска со случајот Еуростандард банка е свртено кон...

Оштетени штедачи: Нина Ангеловска cи ги cпacи cвoитe пapи, ги ocтaви тиe нa миниcтepcтвoтo

Нина Ангеловска, претходната министерка за финансии, ги повлекла своите лични пари од Еуростандард банка пред нејзиното затворање, но ги оставила депозитите на Министерството за финансии во висина од речиси 40 илјади евра, кои се сега дел од стечајната маса...

Соопштение до медиумите од Иницијативниот одбор на оштетените штедачи на Еуростандард банка

Соопштението го пренесуваме интегрално во целост:Во своите јавни изјави, Народна банка потсетува дека е професионална, независна и транспарентна институција. Ниту е професионална, за независна незнаеме, а транспарентна не е воопшто. Накусо ќе ги образложиме нашите ставови. Да беше Народна...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Boosting Your Deposit Limits on Go88 A Comprehensive Guide

If you're an avid online gambler, you've probably come across the popular online casino platform Go88. It offers a...
- Advertisement -spot_img