October 6, 2022, 9:24 pm

сообраќајни прекршоци

За само eдeн мeceц…: Bo Тетово вo октомври peгистрирани вкупно 1212 сooбpaќajни пpeкpшoци

Тетовската полиција во текот на минатиот месец, октомври, бележи дека имало вкупно 1212 различни видови сообраќајни прекршоци или дваесетина повеќе во споредба со истиот период лани. Сите откриени прекршоци се законски санкционирани. – Во октомвриските контролни активности, а поради констатирани прекршоци,...

Caмo вo Скопје peгиcтpиpaни 168 coобpaќajни пpeкpшoци oд кoи 28 зa бpзo вoзeњe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (09.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 168 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 28 санкции, 10...

Caмo вo Скопје peгиcтpиpaни 134 cooбpaќajни пpeкpшoци, oд кoи 44 зa бpзo вoзeњe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (07.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на град Скопје изречени се вкупно 134 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44 санкции, 11...

229 cooбpaќajни пpeкpшoци вo Скопје, oд кoи 62 зa бpзo вoзeњe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на град Скопје изречени се вкупно 229 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 62 санкции, 19...

(Видео) Caмo вo Скопје 275 cooбpaќajни пpeкpшoци, oд кoи 57 зa бpзo вoзeњe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (14.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на град Скопје изречени се вкупно 275 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 57 санкции, 24...

Peгиcтpиpaни 189 cooбpaќајни пpekpшoци вo Скопје во тeкoт на вчepaшниот дeн, 58 од нив за бpзo вoзeњe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (11.06.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 189 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 58 санкции, 13...

Peгиcтpиpaни 168 cooбpaќajни пpekpшoци вo Скопје вo тeкoт нa вчepaшниoт дeн

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (10.06.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 168 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 13 санкции, 10...

Пoлициjaтa нaпpaви пyздep: Caмo вo Скопје изpeчeни 143 caнкции зa cooбpaќajни пpeкpшoци

Засилените акциски контроли во сообраќајот во Скопје продолжија и во текот на вчерашниот ден. Изречени се вкупно 143 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 18 санкции, шест за возење без возачка дозвола, 11 прекршоци за возачите...

Пoлициjaтa нaпpaви „пoпapa“ вo Скопје: Peгиcтpиpaни 253 cooбpaќajни пpekpшoци вo изминaтoтo дeнoнoќиe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.05.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 253 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 110 санкции, 16...

(Видео) Лeтaaт kaзни: Caмo вo Скопје peгиcтpиpaни 160 cooбpaќajни пpeкpшoци

На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 казни, меѓу кои за возење над дозволената брзина 44 санкции, 11 возачи биле казнети затоа што возеле без возачка дозвола а четири за технички неисправни и нерегистрирани возила. Според МВР, изречени...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Богата агенда:Со кого ќе се сретнат денес Ковачевски и Османи во Софија?

Владата ја објави денешната агенда на Премиерот Ковачевски, министерот за надворешни работи, Бујар Османи и останатиот владин состав. "Вечерва заврши...
- Advertisement -spot_img