тргување

Бајден: Бopбaтa пpoтив тpгyвaњeтo co нapкoтици ќe пpoдoлжи

Здравствената криза во Америка е поттикната од синтетичките лекарства против болка наречени и опиоди, една од најсилните форми на вакви лекарства е фентанилот, кој се смета дека е 50 до 100 пати посилен од хероинот. Фентанилот во САД легални и...

“Блокчаин” тeхнoлoгиja и тoкeнизиpaњe нa peaлни cpeдcтвa кaкo нoвa aлтepнaтивa зa тpгyвaњe

Финансиските пазари се едни од најиновативните пазари кога станува збор за креирање и развој на нови производи и услуги. Целта на континуираниот развој на иновативни финансики производи е да се задоволат потребите на различните учесници на финансиските пазари. Со...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Богата агенда:Со кого ќе се сретнат денес Ковачевски и Османи во Софија?

Владата ја објави денешната агенда на Премиерот Ковачевски, министерот за надворешни работи, Бујар Османи и останатиот владин состав. "Вечерва заврши...
- Advertisement -spot_img