Чифлиганец

Ванчо Чифлиганец влезе во Комерцијална Банка: Вчера на Makeдонската Берза купил 14,9 отсто од акциите

Адора инженеринг вчера на Македонска берза преку блок трансакција купила 48.837 обични акции на Комерцијална банка со што градежната компанија на Ванчо Чифлиганец сега е сопственик на 14,9 проценти од акциите на најголемата и најмоќната банка во земјава. Сега Адора...

Прибежиштето на Чифлиганец во Србија наскоро ќе го види светлото на денот

Колку е добра бизнис климата во Република Македонија е видливо не од километар туку од Златибор. Странски инвеститори не заобиколуваат и одат кај соседните земји од тоа што „инвестициската клима“ во Република Македонија е „премногу идеална“ за инвестирање. Ако...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...
- Advertisement -spot_img