January 24, 2022, 11:45 am

6-та генерација борбени авиони

Добре дојдовте во 6-та генерација борбени авиони

Многу подалеку и побрзо од Стелт генерацијата Од 2010 година до денес, се уште траат размислувањата на геополитички план, каде одиме со вооружувањето во светот и што е следно. Ако стратешки го разголиме правецот на развој, лесно ќе препознаеме дека...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img