January 17, 2022, 5:23 am

билборд

(Фото) Браво дeчки: Пaк нe ce глeдa билбopoдoт на Темелковски – зacaдeно e нoвo дpвo нa мecтoто oд иceчeнoтo

Пред неколку дена во скопската општина Кисела Вода беше исечено дрво за да може подобро да се гледа билбордот со кандидатот за градоначалник на СДСМ Филип Темелковски. Но, од Зелен хуман град на истото место засадија ново дрво. Исекоа дрво...

(Фото) Дa знae цeлиoт гpaд дeкa cи “cтoka”

Во Љубљана, покрај тоа што ве казнуваат за паркирање во место за инвалиди и слично, името го добивате и на градскиот билборд со стореното дело, за целиот град да знае дека сте стока. Браво Љубљана.
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img