January 17, 2022, 4:39 am

владина седница

(Видео) Cвeчeнa влaдинa ceдницa зa 30 гoдини oд нeзaвиcнocтa

Признинија за сите пратеници од првиот собраниски состав. Владата одржа свечена седница по повод јубилејот 30 години од Денот на независноста – 8 септември. На неа премиерот Заев предложи, сите пратеници од првиот собраниски состав да добијат признанија за нивната улога...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img