January 17, 2022, 6:08 am

влијание

Како влијае промената на времето врз здравјето на луѓето

Многумина се среќни што доаѓа постудено време од повеќе причини. Но промената на времето не им влијае позитивно на сите. Има луѓе што навистина чувствуваат сериозни тешкотии. Одамна било потврдено дека временските промени влијаат врз здравјето на луѓето, особено...

(Видео) 3acтpaшyвaчкo oткpитиe: Bлиjaниeтo нa Koвид-19 вpз moзoкoт

Една нова студија укажа на откритие кое има многу сериозни импликации: коронавирусот не мора да продира директно во мозочното ткиво за да го оштети. Научниците проучувале мозоци на 19 пациенти кои починале од ефектите на коронавирусот. Тие посветиле посебно внимание...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img