January 17, 2022, 5:50 am

елеонора тодоровска

Дa и пoмoгнeмe нa пeтгoдишнaтa Елeoнopa

По неколку третмани во Франција и еден со матични клетки во Турција, состојбата на петгодишната Елеонора Тодоровска е подобрена. Ова е и причината поради која се бара втор третман за справување со леукодистрофијата, а тој можеме да го овозможиме само...

Бopбaтa нa 5-гoдишнaтa Елеонора e и нaшa бopбa: Дa мy пoмoгнeмe нa дeвojчeтo co peткa гeнeтcкa 6oлecт

Елеонора Тодоровска има пет години и се бори со леукодистрофија, ретка генетска болест која се јавува кај едно од 100.000 деца. Од дете со совршен развој, претходниве две години Елеонора ги минува низ болнички ходници бидејќи не може да...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img