January 18, 2022, 2:28 am

капитални проекти

Kaпитaлнитe пpoeкти вo фoкycoт нa coбpaниcкaтa pacпpaвa зa peбaлaнcoт нa Бyџeтoт

Со меѓусебни обвинувања за реализацијата на капитални проекти пратениците од власта и од опозицијата ја продолжија попладневната расправа по ребалансот на Буџетот за 2021 година, на првиот од вкупно петте дена колку што ќе трае собраниската дебата. Пратениците од...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img