January 18, 2022, 3:15 am

коефициент ж

Можете ли да погодите колкав коефициент на интелигенција има Илон Маск?

Имате ли идеја? Нема расправа за фактот дека Илон Маск е и високо интелигентен и неверојатно успешен бизнисмен. Иако не е тестиран, неговиот IQ се проценува и е општо прифатено дека е околу 155. Ова се базира на тестови за рана...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img