January 17, 2022, 5:47 am

матица

Здружение за заштита на автохтоната македонска медоносна пчела: Македонскиот вид е загрозен поради увезување на матици од странство

По повод 10 години од основањето, здружението за заштита на автохтоната македонска медоносна пчела „Македонска пчела“ ја почнува кампањата „Одгледувам Македоника, одгледувам наше“. Целта на кампањата е подигнување на јавната свест за значењето од одгледување на автохтоната медоносна пчела, но...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img