January 17, 2022, 6:07 am

Браво: Словенечки пожapникapи изгacнале пожap во куќа во Берово

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Денеска, во соработка со локалната противпожарна единица изгасиле опожарена куќа во Берово.

Покрај во спасувањето на опожарената куќа, словенечките пожарникари учествуваа и во гаснењето на шумскиот пожар во Малешевско-пијанечкиот регион.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This