January 19, 2022, 8:14 am

Вељановски до Пивоваров: Да не треба граЏаните да направат сервис на локомотивите?! И технички преглед?

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Пивоваров да се јави на главна каса!!!, напиша Роберт Вељановски на својот фејсбук профил.

Да не треба граЏаните да направат сервис на локомотивите?! И технички преглед? Пошто вам ви е само важно да се вози нешто и не ви е гајле колкумина ќе загинат!

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This