January 18, 2022, 3:07 am

(Видео) Бocaнец во одбpaна на Македонците: Тоа е миpoљyбив нapoд кoj никoгaш нe започнал војна, Македонија е поделна земја

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Македонија и македонскиот народ се постојана мета на напади од соседните држави, се чини единствени кои не можат да кажат лош збор за Македонците се народите кои беа дел од поранешна Југославија кои неретко и гледаме како застануваат во одбрана на Македонците и Македонија.

Од познат босански Тик-Токер беше побарано да го каже своето мислење за Македонците.

Toj вели тоа е мирољубив народ кој никогаш не започнал војна, се споменуваат од античко време, голема несреќа и се случи на Македонија кога 1913 е поделена.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This