January 17, 2022, 6:04 pm

(Видео) Ина Многуфина и ја заврши кариерата на Морачанин: Само богатите ако не да имаат струја

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

За оние ДОМ човек ќе чуе нешто само ако треснат некоја зелена (затоа ли се сметаат за зелена партија?). Лидерката им, вика дека струјата треба да биде скапа, за луѓето да не ја трошат многу (Марија Антоанета би рекла: Нека јадат свеќи). Ина Многуфина ja куражи дека па и не мора на тоа да се застане.

Јас мислам исто да биде многу скапа и да ја имаат само богатите и после ко ќе се поскапува да излезе некој ко Мира и да се повтори легендарната изјава согласно денот на глупи изјави “поскапувањето нема да влијае на сиромашните бидејќи тие не ни имаат струја”

Ина Многуфина

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This