January 17, 2022, 4:22 pm

(Видео) Котлар: Дpвopeд нa ceкoja yлицa, зeлeни oaзи нaмecтo бeтoн, ќe ги лoциpaмe зaгaдyвaчитe и co aкциoнeн плaн ќe ги eлиминиpaмe

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Почитувани, 

Скопје е најзагаден град во Европа. 

Затоа, ветувам дрворед на секоја улица и зелени оази наместо бетон, погледнете како сега изгледа тоа. 

Ќе ги лоцираме загадувачите и низ акционен план ќе ги елиминираме. Ќе водиме бескомпромисна казнена политика за загадувачите. 

Ќе има Ден без автомобили што е светска практика. Отпадот ќе се депонира и селектира со современи технологии.  

Ќе поставиме автоматизирани јавни тоалети. Редовно ќе го пошумуваме Водно. 

Во мојот мандат нема да издаваме одобренија за градба за згради на Водно, за зелен и чист Центар.  За Центар со душа.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This