January 17, 2022, 5:35 pm

Котлар: Изгpaдбa и oбeлeжyвaње на велocипeдcки пaтеки на подрачјето од oпштина Центар

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Изградба и обележување на велосипедски патеки на подрачјето од општина Центар, истакна кандидатот за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар.

-Поставување на специјално обележани паркинг-места наменети за велосипеди. Промоција на системот PARK & RIDE (паркирај и вози) со бесплатно користење на велосипеди на јавните паркиралишта на ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Субвенвии за електрични велосипеди како алтернативен начин на превоз. За Центар со душа, пишува Котлар на Фејсбук.

Објавата може да ја погледнете ТУКА.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This