January 21, 2022, 11:47 am

Котлар: Лoкaлната влacт ќe бидe фoкycиpaнa нa лoкaлниoт eкoнoмcки paзвoj и гpaдeњe пapтнepcтво со бизниc ceктopот зa ocтвapyвaњe нa интepecитe нa гpaѓaнитe

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Локалната власт ќе биде фокусирана на локалниот економски развој и градење партнерство со бизнис секторот за остварување на интересите на граѓаните, пишува во својата објава универзитетската професорка и кандидат за градоначалник на општина Центар Наташа КОтлар.

За да се оствари повисок економски раст, главниот импулс мора да произлезе од приватниот сектор, затоа што само тој може да создаде продуктивни нови работни места и економска благосостојба на долг рок.

Ние ќе бидеме партнери кон чесниот бизнис и ќе го помагаме насекаде и со секакви мерки и средства.

За Центар со душа, стои во објавата на Котлар.

Објавата на Фејсбук може да ја погледнете ТУКА.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This