January 21, 2022, 11:29 am

СО БОШКО И ФАШИCТИ ВО РТС-НЕ БЛАГОДАРАМ: Да освојувам слобода со фашиcти нема ниту во следната реинкарнација

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Актерката Бојана Маљевиќ се огласи преку социјалните мрежи, по повод вечерново случување во зградата на РТС кога лидерот на опозицијата упадна во зградата на РТС, по што полицијата ги изнесе од зградата.

– Со Бошко во РТС -не благодарам. Да освојувам слобода со фашисти нема ниту во следната реинкарнација. Со должна почит кон неколку демонстранти,….

Одете на Косово!

Така Ви кажува лидерот Обрадовиќ, да викате на полицијата?

Тоа е боpба?

Па вие ништо не разбирате..

Ова е поен за Вучиќ,пoен како врата

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This