January 24, 2022, 12:32 pm

Тасeвски: Филипче вeли дeка ако се зaразeле 10 % од учeницитe ќе ја прeкинe нaстaвaта, тоа се 25 000 дeца, е на тaкoв му вeрувaaт

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Министерот за здравство Венко Филипче вели дека ако се заразеле 10 отсто од учениците ќе ја прекине наставата, тоа се 25 000 деца. Е на таков му веруваат!, пишува на фејсбук Сашо Тасевски.

Со ова побарав синот да следи он-лајн настава.
Колку да ги заќутам ботовите кои хорски пеат дека сум ширел пропаганда против власта зашто немаат други аргументи да ве убедат во нешто што не сум. Верувам во она што го пишувам и тврдам на фејсбук.

СТОЈАМ ЗАД СЕКОЈ ЗБОР.
Хер Хитлерче е тој што лаже штом зине.
Замислете ќе почека. Ако се зaразеле 10 % од учениците ќе ја прекине редовната настава.
Па тоа се 25 000 деца.
Е на таков му веруваат, пишува Тасевски.

Објавата погледнете ја тука.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This