January 19, 2022, 9:25 am

Хајредини открива зошто Бучковски се paзнежни: Само со 3aeв можe да си ocyден пpaвосилно и да бидеш спeцијален пpeтставник на Владата

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Поранешниот министер Џевдет Хајредини ги коментира зборовите на Владо Бучковски дека Заев е најдобриот претседател на СДСМ.

Само со Заев е можно со правосилна пресуда да бидеш осуден и не само да не лежиш во затвор, туку да бидеш и специјален претставник на Владата.

И, заедно со тие од ДУИ, од ТЕЛЕКОМ да земеш по 2,5 милиони долари мито и никој да не те гони.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This