January 18, 2022, 2:26 am

камионџија

Македонски кaмиoнџиja тpeбa дa плaти 14.000 eвpa зoштo ce излизгaл нa aвтoпaт вo Словенија

Сметка од 14.000 евра треба да плати неготинската компанија Емса Шпед чиј што камион се излизгал на автопат во Словенија. Коловозот бил неисчистен по што камионот го блокирал сообраќајот цели 6 часа. Компанијата „Жонта“, ангажирана од ДАРС, словенечката државна компанија...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img